Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCASTELLÀCATALÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Trànsit
  • Dia Mundial en Memòria de les Víctimes d'Accidents de Trànsit

Dia Mundial en Memòria de les Víctimes d'Accidents de Trànsit

diumenge, 1 / novembre / 2015
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

P (A) T us convida a la cerimònia 

Lloc: al Museu d'Història de Barcelona

 Dia: 15 de novembre a les 12: 30h.

 

 

Sabies que el tercer diumenge del mes de novembre se celebra el DIA MUNDIAL EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES D'ACCIDENTS DE TRÀNSIT?

Els accidents de trànsit provoquen molt  patiment. Cada any moren al món prop de 1,3 milions de persones i uns 50 milions més resulten ferides com a conseqüència dels accidents de trànsit, amb les seqüeles de tot tipus que això comporta.

El Dia Mundial en Memòria de les Víctimes d'Accidents de Trànsit és un dia per recordar i tenir present el sofriment i "abandonament" que pateixen les víctimes per uns fets evitables i èticament inacceptables. És també un dia de reflexió sobre la magnitud de la devastació al trànsit i l'impacte en les famílies i la societat i sobre la nostra responsabilitat per contribuir a que canviï aquesta realitat i evitem més víctimes en el trànsit.

També és un dia per agrair i reconèixer la dedicació d'aquells que contribueixen a millorar la situació de les víctimes i aquells que amb valentia, responsabilitat i convenciment treballen per acabar amb aquesta pandèmia.

Dins de la iniciativa mundial de la "Llum de l'Esperança", si mires al Tibidabo aquest dia, estarà il·luminat en homenatge a les víctimes d'accidents de trànsit i les seves famílies

Font PAT APAT

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat