Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ

II Jornada Tècnica de Seguretat Viària: 'L'accidentabilitat: Estudi de les causes i les seves conseqüències'

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

El darrer dimecres 18 de març es va realitzar la segona jornada sobre els accidents de trànsit. L’acte va tenir lloc a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT – UPC), dins el Campus de Terrassa (Barcelona) i va ser organitzat per la plataforma VPE Seguretat Viària.

El lema de l’acte va ser “L’accidentabilitat: Estudi de les causes i les seves conseqüències“, i va comptar per una banda, amb la participació de grans ponents i per l’altre, amb la col·laboració d’algunes de les entitats col·laboradores d’ aquest projecte, com la presència del director del Servei Català de Trànsit (SCT), Sr. Joan Josep Isern. 

Durant la jornada es va parlar de diversos punts, tots ells relacionats amb la seguretat viària: els factors que més influencien en la sinistralitat de les nostres carreteres, els col·lectius amb majors índex d’accidentabilitat, la reconstrucció de l’accident de trànsit, les conseqüències al tenir un accident i sobre l’etapa posterior després de patir un accident de trànsit.

Gràcies a la diversitat de rols dels ponents, els assistents van poder veure i conèixer el tema de l’accidentalitat des de punts de vista diferents, ja que molts dels ponents són persones que treballen dia a dia per reduir les causes i conseqüències dels accidents [amb o sense víctimes].
 
 
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Últimes notícies

L'SCT participa al Congrés Espanyol sobre Sistemes Intel·ligents de Transport (ITS)dimarts, 14 / juliol / 2020
El Servei Català de Trànsit (SCT) participa a la 20a edició del Congrés Espanyol sobre Sistemes Inte [...]
L’activitat Formació 3.0 torna a les carreteresdilluns, 13 / juliol / 2020
El Servei Català de Trànsit (SCT) i ANESDOR (Associació Nacional d’Empreses del Sector de les Dues R [...]
Conseller Buch: "Aquest país necessita gent com vosaltres, amb capacitat d'arriscar-se i no tenir por de l'error"divendres, 10 / juliol / 2020
El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha participat en el lliurament virtual de premis de la [...]
El primer semestre d’enguany, marcat per la crisi sanitària de la COVID-19, acaba amb 48 víctimes mortals per accident de trànsit, un 45,1% menys que l’any passatdimecres, 8 / juliol / 2020
Des de l’1 de gener fins al 30 de juny d’aquest 2020, 48 persones han mort en 41 accidents mortals a [...]

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat