Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCASTELLÀCATALÀCATALÀ

X sopar-col·loqui de seguretat viària P(A)T

divendres, 31 / juliol / 2015
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

La FAC va assistir al X sopar-col·loqui de seguretat viària que va organitzar la P(A)T, Associació de Prevenció d'Accidents de Trànsit, el passat 15 de juliol a Barcelona. L'esdeveniment va voler tractar i donar suport al fet d'aconseguir una mobilitat més sostenible, saludable i segura.

Al sopar-col·loqui van assistir professionals del sector de la seguretat viària, amb les invitacions especials del Sr. Salvador Alemany i Mas, president d'Abertis, i la periodista Cristina Buesa. El Sr. Alemany va parlar sobre les infraestructures de futur per a la millora de la seguretat viària, debat moderat per la Sra. Buesa.

La nit va concloure amb el lliurament del premi al millor mitjà de comunicació en tractament i implicació en la seguretat viària.

Els assistents van coincidir amb el fet de donar el seu suport per ajudar a reduir les nefastes conseqüències dels accidents i del nom de víctimes de trànsit.

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Notícies Relacionades

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat