Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ

SOM ELÈCTRICS? SETMANA DEL VEHICLE ELÈCTRIC

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

 

DIVENDRES 15 D’ABRIL | El vehicle elèctric, preparats?

Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC)
Rambla d’Ègara, 270
08221 Terrassa
Tel. 93 736 89 66

S’abordarà la realitat avui sobre el vehicle elèctric i quins elements cal que els ciutadans coneguin per valorar la seva possible adquisició.

blau

Cal comprendre que molts dubtes que els usuaris tenen actualment són sovint equivocats a causa del desconeixement de la realitat actual, una realitat que ha fet grans avanços en els darrers anys. La publicitat parla de manera residual d’aquests models davant d’altres que han estat objecte sempre dels anuncis i eslògans més atractius.

La conducció, a banda de ser responsable, pot ser divertida (els americans argumenten aquesta condició a l’hora de triar un vehicle elèctric), pot ser rendible (no depenent del petroli i amb menys costos de manteniment), pot ser compromesa (amb una millor qualitat de l’aire) i pot ser eficaç (s’ha avançat molt i s’avança).

El vehicle elèctric avui és una alternativa real, però que genera encara moltes inquietuds i dubtes als quals es donarà resposta durant la jornada.

16.00-16.30 h CONFERÈNCIA INAUGURAL “3.500 km al mes en cotxe elèctric”, a càrrec del Sr. Francesc Mauri, home del temps de TV3 i Catalunya Ràdio i conductor diari d’un vehicle elèctric Nissan Leaf.

16.30-17.00 h XERRADA INFORMATIVA “Percepció del consumidor sobre el vehicle elèctric: mites i realitats”, a càrrec de la Sra. Marta Marimón, manager Vehículos Eléctricos Nissan Iberia.

17.00-17.30 h ESTUDI COMPARATIU real de despesa vehicle elèctric (compra, despeses de manteniment i desplaçaments) versus vehicle convencional, a càrrec del Sr. Joan Comellas, director tècnic de l’empresa CIRCONTROL.

17.30-18.00 h XERRADA INFORMATIVA “El servei integral de punts de recàrrega”, a càrrec del Sr. Robert Fauria, responsable comercial de l’Àrea d’Energia de Grup Soler.

18.00-18.30 h XERRADA INFORMATIVA “Particulars i comunitats. El consum elèctric de les recàrregues en xifres”, a càrrec de Gorka Martí Vélaz, director d’Enginyeria i Energies Renovables? de Factorenergia.?

18.30-19.00 h XERRADA INFORMATIVA “Ajuts i bonificacions en la compra particular”, a càrrec del Sr. Lluís Morer, cap del Programa d’Eficiència Energètica de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

19.00-19.30 h XERRADA INFORMATIVA “Nous models d’assistència per al cotxe elèctric”, a càrrec del Sr. Xavier Castells, manàger tècnic d’Assistència del RACC.

PREGUNTES

Més informació aquí

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat