Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Notícies
  • LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL I COL·LECTIVA EN ELS SINISTRES DE TRÀNSIT

LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL I COL·LECTIVA EN ELS SINISTRES DE TRÀNSIT

divendres, 23 / octubre / 2015
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Día: 29 de octubre de 2015 de 9:00h a 14:30h
Lugar: Casa Elizalde (C/ Valencia, 302 - Barcelona)


Aquest any celebrem les XVIII Jornades Mediterrànies de Seguretat Viària amb el títol “La responsabilitat individual i col·lectiva en els sinistres de trànsit”. P(A)T porta 47 anys treballant per la Seguretat Viària i el reconeixement dels drets de les víctimes. Volem fer un repàs de l'evolució d'aquests anys reflexionant especialment sobre aquest tema. Què hem de fer per arribar a zero víctimes en el trànsit?

Tots tenim un grau d’implicació i de responsabilitat en la Seguretat Viària. No és un tema que afecti només a determinats grups, si no que hi estan implicats legisladors, govern, conductors, vianants, enginyers, administracions, policies, mecànics, professionals de la salut i un llarg etcètera. Cadascun conforma una peça de l’engranatge que mou la Seguretat Viària.

Els mal anomenats accidents de trànsit no són fets fortuïts, imprevisibles i incontrolables, sinó que la majoria d'ells són evitables i està en mans de tots aconseguir-ho.

En aquesta jornada volem reflexionar entorn la responsabilitat individual i col·lectiva i també sobre quines són les nostres prioritats a l’hora d’aplicar aquesta responsabilitat. Donem prioritat a les persones o al creixement econòmic? És realment més important guanyar diners que preservar la vida?Podem trobar l’equilibri?

Més informació aquí
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat