Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Notícies
  • L’Institut Català d’Energia impulsa l’energia neta en el desplaçament dels seus treballadors

L’Institut Català d’Energia impulsa l’energia neta en el desplaçament dels seus treballadors

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

La directora de l’Institut Català d’Energia, Assumpta Farran, ha rebut aquest matí de la mà de la directora del Bicicleta Club de Catalunya (BACC), Mònica Enrich, la primera bicicleta  elèctrica que inicia el servei Bicifeina  “+ bicicleta – petroli  = #energianeta“ per als seus treballadors.

L’Institut ha contractat el servei de mobilitat en bicicleta elèctrica a l’entitat Bicicleta Club Catalunya, que inclou el manteniment anual del vehicle, l’assegurança en cas de robatori o accident, i també els elements necessaris per a la seva seguretat i la del ciclista, com són el casc i el cadenat.  El servei s’ha establert per un any de durada i és previst d’incorporar en breu dues unitats més amb l’objectiu de fidelitzar el màxim de treballadors per que utilitzin la bicicleta per els seus desplaçaments de casa a la feina i també dins de l’entorn laboral. Finalitzat el termini s’avaluarà l’ús i funcionalitat per tal de prolongar el servei.

Amb l’adquisició de la primera bicicleta elèctrica, l’ICAEN inicia el servei de Bicifeina als seus treballadors i alhora ofereix una forma de mobilitat més sostenible en els desplaçaments a reunions de treball, jornades o actes en horari laboral i que s’afegeix a la motocicleta elèctrica que disposa en servei de lloguer a E-Cooltra o el cotxe compartit que s’utilitza a través d’Avancar. A més, l’edifici disposa de dos punts de recàrrega elèctrica per als treballadors que es desplacen des de fora de Barcelona amb cotxe elèctric.

A data d’avui el 18% dels treballadors de l’ICAEN utilitzen com a mitjà prioritari per desplaçar-se a la feina la bicicleta pròpia i un altre 5% ho fa amb el bicing de forma habitual. L’objectiu és que abans d’acabar l’any més del 30% dels treballadors utilitzi la bicicleta com a mode principal per anar a treballar.
 
Més informació aquí
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat