Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Notícies
  • CAMBRILS POSA EN MARXA ELS PRIMERS PASSOS DE VIANANTS SMART DE CATALUNYA I ZONES DE CÀRREGA I DESCÀRREGA INTEL LIGENTS

CAMBRILS POSA EN MARXA ELS PRIMERS PASSOS DE VIANANTS SMART DE CATALUNYA I ZONES DE CÀRREGA I DESCÀRREGA INTEL LIGENTS

dimarts, 12 / abril / 2016
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

 

Cambrils continua amb pas ferm el seu camí per tal de convertir-se en una ciutatsmart. Aquesta setmana han entrat en funcionament, després del corresponent període de proves, les zones de càrrega i descàrrega intel·ligents, així com també els passos de vianants smart. Ambdues millores es troben ubicades al voltant de “UrbanLab Pescador”, una àrea destinada a implementar noves solucions i serveis per a la ciutadania mitjançant l’aplicació de Noves Tecnologies que contribueixin a la qualitat de vida i cobrir i millorar les necessitats reals de la ciutadania.

Passos de vianants que detecten moviment

Cambrils disposa dels primers passos de vianants smart de Catalunya. Quan el vianant s’atansa al pas s’encenen unes senyals llumíniques i dues senyals verticals. D’aquesta manera s’incrementa la visibilitat per als vehicles millorant així la seguretat.

Els passos modificats han estat els ubicats al passeig la Salle -a la proximitat de la rotonda amb el pont del Parc del Pescador i del carrer Tramuntana-, així com també el del tram central del passeig de les Palmeres. El motiu d’haver escollit aquests dos punts és pel fet que es tracta de dos passos amb una rellevant intensitat d’ús per part de vianants i ubicats en un espai amb poca il·luminació artificial en hores nocturnes.

La millora ha consistit en situar unes plaques llumíniques de díodes de leds en cada extrem de les pastilles rectangulars blanques les quals s’il·luminaran davant la presència d’usuaris. Els sistema és  un innovador avenç sobre la senyalització horitzontal actual, consistent en què determinades senyals, que actualment s'executen amb l'aplicació manual de pintura reflectant, es complementin amb un sofisticat sistema d'il·luminació integrada. Aquest sistema, per si sol detecta el moviment al seu al voltant, encenent-se sobretot a la nit i en hores de poca visibilitat o amb condicions atmosfèriques adverses. D’aquesta manera, s’adverteix als usuaris de vehicles de la presència de vianants.  Aquesta il·luminació es posa en marxa diàriament amb l’encesa de l’enllumenat públic.

Més informació aquí

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat