Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • Mobilitza’t per un aire més net

Mobilitza’t per un aire més net

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

 

El lema de l’edició del 2017 serà ‘Mobilitza’t per un aire més net’, en línia amb la preocupació creixent pels efectes de les emissions de gasos i partícules en la salut de les persones que viuen en àrees urbanes.

Falta un mes perquè se celebri una nova edició de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, un esdeveniment que s’emmarca dins l’European Mobility Week en què centenars de ciutats i regions (fins ara n'hi ha més de 1.100 d'inscrites) de diversos països d’Europa organitzen activitats per promoure un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible en benefici de tothom.

La Setmana de la Mobilitat se celebrarà del 16 al 22 de setembre i finalitzarà amb el Dia Sense Cotxes, en què es restringirà l’ús del vehicle privat en diversos carrers. L’any passat la celebració del Dia Sense Cotxes va aconseguir que 125.000 conductors canviessin el vehicle privat per altres mitjans de transport més sostenibles, com ara el transport públic. Els desplaçaments en metro van augmentar al voltant d’un 5% i els realitzats en bicicleta un 7,3%. Com a conseqüència, la reducció de la contaminació a Barcelona va ser de 875 quilos de NOx i 85 quilos de PM10.
TMB

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@fab.cat