Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ
  • Ets a:Inici
  • LES MATRICULACIONS DE MOTOCICLETES PUGEN UN 8,2% A LA UNIÓ EUROPEA EN ELS NOU PRIMERS MESOS DE L'ANY

LES MATRICULACIONS DE MOTOCICLETES PUGEN UN 8,2% A LA UNIÓ EUROPEA EN ELS NOU PRIMERS MESOS DE L'ANY

Comparteix a la teva xarxa social preferida:
Entre gener i setembre de 2018, s'han matriculat 845.691 motocicletes en el conjunt de la Unió Europea.

El nostre país es manté com a quart mercat en nombre de matriculacions, amb 123.654 motocicletes venudes en els nou primers mesos de l'any.

ANESDOR, l'Associació Nacional d'Empreses del Sector Dues Rodes, i ACEM, l'Associació de Fabricants Europeus de Motocicletes, han fet públiques les dades de matriculacions del sector dues rodes a Europa corresponents als nou primers mesos de 2018.

Segons les dades consolidades de les dues entitats, des de gener fins a setembre d'aquest any s'han matriculat 845.691 motocicletes a la Unió Europea: un 8,2% més que en el mateix període de 2017.

Per mercats, Itàlia es manté líder en nombre de matriculacions, amb 186.487 unitats venudes en els nou primers mesos de 2018; fet que suposa un creixement del 5,1%, respecte al mateix període de l'any anterior. El segueix França que, amb 146.276 unitats matriculades en aquest període i un increment del 10%, se situa segon per davant d'Alemanya i Espanya. El país germànic ha registrat un total de 140.628 unitats matriculades entre gener i setembre amb un augment del 11,1%. Per la seva banda, el mercat espanyol és el que més creix dels quatre: un 16,5% amb 123.624 unitats matriculades en els primers nou mesos del 2018.

Pel que fa al mercat dels ciclomotors ha registrat un descens del 26,2% a Europa des de gener a setembre de 2018, amb 212.025 unitats matriculades. Per països, Espanya, amb 10.991 unitats matriculades, se situa setè en nombre de vendes i experimenta un descens del 25,2%. França, Holanda i Alemanya encapçalen el rànquing de matriculacions amb 51.498, 47.260 i 20.133 unitats matriculades respectivament en els primers nou mesos de l'any.

Arran d'aquestes dades, el secretari general de ANESDOR, José María Riaño, ha indicat que "aquest creixement del mercat es deu, en part, a la superació de l'efecte 'cap de sèrie' que es va produir per l'entrada en vigor de la etapa Euro 4 per a les motocicletes el 2017, però també respon al fet que cada vegada més europeus veuen a la moto una perfecta solució per a la seva mobilitat ". Així mateix, Riaño ha assenyalat que "Espanya, que es manté com a quart mercat en nombre de matriculacions de motocicletes, és el que més creix dels cinc mercats principals -un 16,5% -. Una situació que es deu al fet que països com Itàlia o França no van experimentar un descens en les matriculacions de motocicletes a 2017 mentre que Espanya sí que ho va fer, de manera que el creixement d'aquest any és més gran al nostre país ".

Per la seva banda, el secretari general d'ACEM, Antonio Perlot, ha apuntat que "les matriculacions de motos durant els primers nou mesos de l'any mostren que el sector continua el procés de recuperació que s'inicia a Europa el 2013. Tot i que els volums actuals de vendes a la Unió Europea se situen encara per sota dels del 2007, quan es van matricular al voltant d'un milió i mig de motos, el sector acumula ja quatre anys consecutius de creixement ".

ANESDOR
Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@fab.cat