Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCATALÀ

ASSISTENT DE VELOCITAT INTEL·LIGENT (ISA)

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

 

Durant anys, la velocitat s'ha considerat un dels tres principals factors que contribueix a les morts i lesions en les nostres carreteres.

L'Assistent de Velocitat Intel·ligent (ISA), és un sistema d'assistència a la conducció que, ja en 2014 va ser reconegut per un estudi noruec com el " 'més eficaç" per salvar vides. 2016 podria ser un punt de partida en l'adopció massiva d'aquesta tecnologia.

L'ISA utilitza una càmera de vídeo per a reconeixement de senyals de velocitat i / o dades de límits de velocitat lligats al GPS, per assessorar els conductors sobre els límits de velocitat en cada moment. Els sistemes més avançats poden limitar la velocitat del vehicle segons sigui necessari.

S'espera que, a principis del proper any, la Comissió Europea proposi el nou protocol d'estàndards de seguretat obligatoris per a vehicles al mercat europeu, i hi ha indicis prometedors que l'ISA s'inclogui entre aquestes mesures.

Fundació MAPFRE

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat