Permís per Punts
Tota la informació des del teu navegador

Selecciona el teu idioma CASTELLÀCASTELLÀCATALÀCATALÀ

“Una copa i prou. Per provocar un accident n’hi ha prou amb una copa"

Comparteix a la teva xarxa social preferida:
 

Amb el lema “Una copa i prou. Per provocar un accident n’hi ha prou amb una copa”, aquesta acció divulgativa posa èmfasi en el fet que conduir amb una taxa d’alcoholèmia per sota del límit legal permès ja pot suposar un risc de patir un sinistre i per tant, si s’ha d’agafar un vehicle, no s’ha de consumir res d’alcohol.

El missatge de conscienciació que es vol transmetre és clar: tot i que se circuli amb una taxa d’alcoholèmia dins dels marges legals permesos actualment (0,5 grams per litre en aire espirat per als conductors generals), el risc d’accident es pot incrementar atès que les condicions psicofísiques ja es veuen alterades. Per tant, l’única taxa realment segura a l’hora de conduir és la 0,0.

El concepte creatiu de la campanya es basa en una metàfora visual que mostra com es trenca una copa de vi per reflectir els danys irreparables que pot comportar el consum d’una única copa d’alcohol. Els elements comunicatius de la campanya seran dos espots de 20’’i 35” que s’emetran a televisió i cinema; dues falques de 20” i 30” a les principals emissores generalistes i ràdio-fórmules i gràfiques a mitjans impresos i digitals. La difusió de la campanya també es farà a través de xarxes socials de l’SCT, en concret el canal de Youtube “transitcatalunya” i Twitter @transit, on s’utilitzarà l’etiqueta #niunacopa.

La ingesta d’alcohol o altres drogues té unes conseqüències dramàtiques quan es combina amb la conducció i es considera un dels principals factors concurrents de la sinistralitat viària i d’agreujant de la lesivitat. L’any 2019, un de cada cinc conductors que va perdre la vida en un sinistre havien pres alcohol.

Comparteix a la teva xarxa social preferida:

Cercador ràpid

Localitza el curs que millor s'adapti a les teves necessitats filtrant per centre, tipus de curs o data d'inici.
Per centre:Llistar els centres que imparteixen cursos de punts
Per tipus de curs:
Per data de curs:

La UTE FAC-CNAE està formada per la Federació d'Autoescoles de Catalunya juntament amb la Confederació Nacional d'Autoescoles.
UTE FAC-CNAE
C/ Mineria, 62-64, baixos
08038 Barcelona
Tel. 900 10 20 88
permisperpunts@recuperapunts.cat